fredag, januar 11, 2019

Dagbok 2019: 11. desember

Klokka er no ca. 18.99, det er + 1 grad C ute og det sluddar. Bildet over tok eg klokka 13 i dag.
Det har ikkje skjedd så mykje i dag, men eg veit at mange er innom bloggen min kvar dag, så eg får gi eit lite livsteikn i dag også. 
I natt sov eg nokså normalt og stod opp i "skikkelig " tid-utan at det har blitt gjort noko særleg av den grunn. Husarbeidet har blitt stilt ned på minimum, så det tok ikkje tid. Det eg stort sett har brukt tida mi på i dag er å sitte framfor datamaskina og skrive. Eg har chatta med diverse personar både til nytte og ikkje så mykje nytte. Ei venninne ringde, slik at vi fekk ein telefonprat om ikkje anna.
Og så har eg strikka på genseren min. Det må eg helst gjere på dagtid, utan TV på, no som eg held på med mønsterborden. Når eg konsentrerer meg skikkelig gjer eg ikkje feil-trur eg. Nokre omgangar til no, så skal eg begynne på rundfellinga.
I morgon kjem Margrete og dei to heimebuande ungane på besøk, og det ser eg fram til. Margrete skal få handle til meg - eller kanskje greier eg å vere med på butikken? Julelageret mitt begynner å minke katastrofalt no, så eg treng både det eine og det andre. 
Eg plar slå på TV-en klokka 18 for å høyre nyheiter, har ikkje hatt på radioen ein gong i dag, så gudane må vite kva som hat hendt i verda.
Er vil ønske alle ei god helg - og så ønsker eg meg lysare dagar-gjerne med sol.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...