lørdag, april 28, 2018

Dagbok 2018: 28.april

Her kjem eg opp Elvavegen-Olavsgata til høgre.

Den kvite vogna står i Storebakken.

Her har eg gått under den lange lastearmen og ser tilbake. Kunne tatt bilde av skogen også, dei feller ned massevis av store grantre. Det får bli ein gong eg har kamera med.

Klokka er 17.00, temperaturen er + 11 grader C og det er opplett. Eg synest det er for kaldt å begynne på hagearbeid, dessutan skal det bli enda kaldare. Eg vel å skrive blogg tidleg i dag, for eg har ein mistanke om at det går med litt tid til reparasjon av TV utover ettermiddagen og kvelden.
Rasmus driv og fjernstyrer meg via Messenger, og jammen fekk eg både lyd og bilde - så lenge det varte; og det var ikkje lenge. No sit han vel og grublar, kan eg tenkje meg. Eg har sendt bilde av to fjernkontrollar.
I dag ville eg ut og gå, har sete i ro veldig lenge no, og passa foten min,  no er det ikkje så farleg om eg må kvile ein dag eller to. Eg hadde eit ærend på apoteket blant anna, så eg tok diverse vegar nedover mot Amfi. Det var ikkje så mange eg kjende der i dag, men eg trefte ei god venninne som kunne fortelje at ho hadde vore innlagd på sjukehuset i Volda.
Det var ikkje så mykje eg trong å kjøpe i dag, men eg var innom Bunnpris og kjøpte meg eit beger med salat som eg sat og åt på ein benk. Det skulle vere eit opptog FOR Israel, såg eg, med digre banner, men eg gjekk fort forbi. I Mellegardshagen driv dei på og lagar terrassar blant anna. Eg gjekk opp Vikegeila, og vidare opp langs elva der eg gjekk nesten kvar dag i heile vinter, heilt til foten svikta.
Eg var ikkje heime før klokka var nesten 15.00. Det er første gongen på veldig lenge eg har gått utan å skunde meg.
Har ikkje gjort noko nyttig etter at eg kom heim heller, anna ennå "reparere" TV og vere på data. Men no vart eg brått så trøtt.
Møtte også nokre av naboane såpass eg fekk såpass eg fekk gramme meg over TV-en. Heimvegen gjekk i krok og sving for å få sett mest mulig av det som skjer i staden-eg har lenge vore utanfor det meste.
Sidan eg gløymde det i går får eg ønske alle ei god helg i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...