fredag, januar 05, 2018

Dagbok 2018: 5.januar


Bilda er tatt klokka 14.50.


Klokka er 22.35, eg gjekk frå heimen klokka 21.45, og brukte som vanleg 20-25 minutt på heimturen. Det blir ingen ny rekord så lenge eg går med broddar under skorne på isete vegar.
Temperaturen ute er minus 4-5 grader og det er fint lettskya vêr.

Onsdag var Nils så elendig at eg trudde løpet var nesten kjørt. I går var han mykje betre og i dag var han i god form. Ja, alt er sjølvsagt relativt. Men han sovna berre ein gong mens eg var der, rett etter at han hadde ete middag; eg sovna også, og eg sov lengst.
Vi hadde ein koseleg kveld, såg TV i lag, stort anna er det ikkje å ta seg til, men vi mora oss veldig over "Nytt på nytt". Bra program. Etter den middagsluren eg hadde i dag blir det ikkje tidleg til sengs her i garden. Dessutan har eg tatt opp heile krimserien, så eg har mykje å ta att. I morgon ventar Nils besøk av mannen som "lånte lina hans"-så då får han vel prate litt "fisk". Eg håper at Nils får nokre gode dagar no.
I dag sosa eg rundt her heime heilt til klokka var 15-då gjekk eg ned på Kiwi og handla litt som eg skulle ha med ut til Nils.
Elles går eg her og småryddar, fyrer i omnen , strikkar litt, er på data etc. Det er ikkje all verda å gjere når ein er åleine, ikkje så mange som rotar eller skal ha mat etc. Litt klesvask vart det, og så støvsuga eg i vaskekjellaren. Det er der eg lagrar ved no, så slepp eg å gå ut i garasjen.
No skal eg sjå om eg finn meg litt middagsmat, eg åt litt før eg for ut til Nils, men ikkje noko der ute i dag. Det er om kvelden eg har mest lyst på mat. Og eg et akkurat når det passar meg.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...