torsdag, januar 04, 2018

Dagbok 2018: 4.januar

Klokka er 22.10, og eg kom heim for ca. 1/2 time sidan. Det er fint vêr ute, lettskya og opplett, minus 3 grader. Om det blir klårt kan det hende vi får sjå sola sundag eller måndag. Eg synest "mørketida" har gått fort over denne gongen.
Før middag styrte eg med diverse husarbeid, klesvask, stryking, skifting av gardiner etc. 
Eg gjekk utover til Nils i vanleg tid. Eg kan ikkje seie anna enn at eg var litt skeptisk etter at han var så elendig i går. Men i dag hadde han ringt heim på føremiddagen slik han plar gjere, så eg visste at han ikkje var heilt utkopla.
Han var sjølvsagt trøtt og slapp i dag også, men på langt nær så elendig som i går. Så i dag var det kjekt å vere på besøk. Eg veit at han aldri kan bli frisk, men eg håper på fleire gode dagar. I dag fekk han barbert seg mens eg var der. Til  middag var det ball-ikkje akkurat det han er mest begeistra for no for tida, men litt fekk han i seg. Til kvelds fekk vi to halve brødskiver kvar,  då åt han opp porsjonen sin. Eg ville gjerne at han skulle ha ete min også-men der gjekk grensa.
Han spør mykje etter Einar, men eg vil ikkje ringe i kveld å fortelje om kva han har skrive på FB-for det kan hende han har sovna for natta. Han søv veldig mykje, men på tidleg kveldstid ser vi TV i lag.
Broddane som Solveig kjøpte til meg er i flittig bruk, det er mykje hard og knudrete is på gangvegane.
Eg begynte så vidt på ei bok i går kveld, ei som Margrete kom med. No har eg rippa alle 18 platene, så eg har lesestoff ei god stund om eg skal lese heile boka. Det hender eg legg frå meg bøker som er for lange og tunge-det gjorde eg aldri før.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 16 MAI

Idag har maskina mi fått ein ny ide; når eg vil ha små bokstavar; så skriv no store ; og nåreg vil ha store så skriv ho små: Derfor må eg si...