mandag, januar 29, 2018

Dagbok 2018: 29.januar

Klokka er 14.20, temperaturen ute er + 2 grader C, det er vått, slaps og regn. Ikkje fint i det heile tatt.
Eg har fare rundt og vimsa i heile dag, utan å bestemme meg for kva eg skulle gjere. Ein fing fekk eg gjort, eg fekk laga middag til meg sjølv: spekesild og rabbestappe+ poteter. Ikkje ofte eg lagar middag til ein. Men eg hadde sjølvsagt ein baktanke, trudde kanskje Nils ville ha. Han snakkar av og til om at han har lyst på spekesild. Men så ringde han heim og då avviste han tanken. Men eg åt og kosa meg med det som er ein av livrettane mine. Til vanleg brukar eg kålstuing til, men eg hadde nokre rabber som eg måtte bruke opp.
Så ringde Audun, han skal reise tilbake til Oslo i kveld, men ville ta ein tur inn til morfaren og meg før dei skal ete middag på Hareid. Han er sikkert hos Nils no, og så kjem han opp til meg og får ein kopp kaffi etterpå. Reknar med at han køyrer meg ut på Heimen. Der blir eg til vi er ferdige med kveldsstellet. Ser mykje TV der ute, men tek opp diverse program som eg ser på opptak når eg kjem heim.

Kokka 23.00.Temperaturen er no + 1 grad og vegane var sørpete då eg gjekk heimover i  21.30-tida.
Audun besøkte Nils først, så kom han hit ein tur, og eg sat på med han ut til Heimen etterpå. Han var berre ein snartur heim denne gongen, men han kjem snart att og då blir han heime lenger. Kjekt både for foreldra no når både Einar og Olaug er såpass langt vekke.
Nils var i mykje betre form i dag enn han var i går. Eg hjelpte han med kveldsstellet som vanleg, og i kveld fekk han også barbert seg. Elles åt vi kveldsmat i lag og såg TV. Eg ryddar alltid på rommet før eg går, men i kveld hadde eg gløymt å slå ned omnen, så eg måtte kontakte Nils etter at eg hadde kome heim. Snakka med han i telefonen, og han var i storform. Eg er glad for kvar god dag.
Eg kom heim akkurat tidsnok til å sjå Farmen kjendis, men kvelden er enno ung her i nr.7.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...