søndag, januar 28, 2018

Dagbok 2018: 28.januar



Klokka er 13.50, temperaturen er + 3 grader C og det regnar. Eg har nettopp tatt desse vêrbilda frå trappa og altanen, men snart skal eg ut og gå.
Akkurat i dag kunne eg tenkt meg å vore heime, for eg har fyrt i omnen og har det varmt og godt, men eg vil sjølvsagt besøke Nils i dag også.
Eg har ete middag. I dag bestod den i to hardkokte egg og ein boks sardiner. Ikkje noko gourmet-måltid men eg passar faktisk på å få i meg dei rette næringsemna sjølv om matlaginga går på halv åtte. Føremiddagen har eg brukt til diverse "rydding" som vanleg, så har eg vore ein del på data, strikka litt etc. No skal eg ha meg ein kaffikopp og litt julekaker, før eg går ut til Nils. Har vaska håret, så det må tørke litt før eg går. Skriv meir i kveld.

Klokka 22.15: framleis 3+-grader og regn. No får vi håpe at mildveret held seg så lenge at vegane blir berre. Det er ein halv time sidan eg gjekk frå Heimen, gjekk utover klokka 14.30, så eg er der nokre timar. I dag var ikkje Nils så pigg som i går, men kom seg litt etter at han sov ettermiddagslur. Eg sov også, blir så søvnig når eg set meg i godstolen, men skuldar på vêret. Det er sjølvsagt mykje kjekkare å besøke Nils dei dagane han er opplagt, men slikt råder verken han eller eg over. I dag var han glad for at eg var der utover kvelden så han fekk stelt seg skikkelig til natta. I helgane er dei færre på jobb, og eg trur dei har nok å gjere. Eg fungerer som hjelpepleiar dei timane eg er der. Og så blir det å sjå TV. I kveld ringde Rasmus,så vi fekk snakke med han begge to. No skal eg ha meg litt mat, sjå litt TV og strikke litt. Eg trivst godt med å vere åleine etter å ha vore på besøk i så mange timar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...