lørdag, januar 27, 2018

Dagbok 2018: 27.januar.


Klokka er 22.30, temperaturen er + 3 grader C og det er fint lettskya vêr. På føremiddagen var det nesten sol, men då var det kaldare. Det er ca. 1/2 time sidan eg kom heim frå Ørstaheimen og i kveld fekk eg gå med broddar på fine vintervegar. 
Det var kjekt å besøke Nils i dag, han var i betre form enn i går, sov ikkje i det heile tatt mens eg var der. Eg, derimot tok ein liten blund i godstolen, mens han såg skirenn.
Eg gjekk utover klokka 14.30, og før den tid var eg berre heime og sosa rundt utan å få gjort noko særleg. Men litt blir det alltid som må gjerast om ein er åleine. Klesvask og oppvask til dømes.
Margrete og Erlend skakk innom heimen ei stund etter at Erlend hadde vore på konfirmantførebuing. Han skal konfirmerast borgarleg den 12. mai.
Som de kanskje ser på bildet over var naboen ute med fresaren, og han fresa tunet vårt også. Gode naboar her i Starevegen! Finst ikkje maken.
No skal eg finne meg litt saltmat. Et litt ut på Heimen, men må fylle på litt her heime. Lagar så å seie aldri middag, men det er no ikkje så farleg.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...