tirsdag, januar 23, 2018

Dagbok 2018: 23.januar

Klokka er 22.00, temperaturen er + 5 grader C, og det regnar litt. Isen hadde minka i Elvavegen, men Starevegen er framleis nedisa. Håper mildvêret varer.
Sov veldig lite og dårleg sist natt, grunnen var at eg ikkje hadde sovetablettar att, og dei er eg avhengig av. Orka ikkje å ligge så lenge i dag tidleg, så eg stod like godt opp. Nokså ulikt meg. Men eg hadde noko som eg hadde tenkt å gjere i dag -og så gjorde eg altså det. Eg vaska ferdig stove-veggene, så no er det gjort. Det neste som står på programmet er rensing av golvteppet på stova. Ja, det er mykje som står på vent! Ikkje mykje har blitt gjort her siste året- og lenger enn det. Sidan eg så langt ikkje går ut til Nils før det lid på dag, har eg føremiddagane "fri" til å gjere det eg vil og eg manglar ikkje oppgåver. Men no tek eg stova først-må ha litt plan i arbeidet, elles blir det berre surr.
Mannen frå Hjelpemiddelsentralen kom og henta alle hjelpemiddela som stod her, så vart her litt mindre rot.
Blei relativt tidleg ferdig med vaskinga, så eg fekk tid til å dusje og vaske håret før eg for på sjukebesøk litt tidlegare enn vanleg.
Nils sov då eg kom, han var slapp og i dårleg form, men han åt middagen sin i dag. Så kom det fram at han verkte i hofta, så vi ringde på og bad om ein Oxycodone-tablett, og den "redda kvelden" som han sjølv sa. Vi såg TV og vi åt kveldsmat i lag. Han hadde hatt eit lite besøk tidlegare i dag, og det var no kjekt. Han fekk også telefon frå ein nabo, som hadde litt nytt å fortelje. Eg veit så lite av det som skjer rundt meg at eg kan ikkje tilføre så mykje nytt, anna enn slikt eg les på Facebook. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...