søndag, november 12, 2017

Dagbok 2017: 12.november

Klokka er 18.00, temperaturen ute er +4 grader, det er mørkt og det regnar og blæs. Slike dagar er det heilt OK å vere inne. Eg kom brått på at det er farsdag i dag-her vart dagen markert i går.
I dag har Nils vore i ganske god form, truleg fordi han tok "kvikkisane" med det samme han var oppe. Dei hjelper eigentleg berre 3 timar, men det ser ut til at dei sit i lenger.
Sjølv er eg framleis like forkjøla, har snufsa og hosta i ei veke no, men er kanskje ikkje fullt så slapp lenger. I dag rakk eg å rydde og vaske "rundt" på kjøkkenet før Nils var oppe. Fekk ei stund med lydboka også.
Etter han var oppe fekk eg ordna opp i diverse matrestar, klesvask etc.-mykje har gått på halv åtte siste veka.
No håper eg på at eg er frisk nok til ein handlerunde i morgon. Har ikkje vore på butikk på over ei veke, så lageret vårt skrumpar inn.
I dag har vi sett opptak av "Skal vi danse" -og eg vart glad for at favoritten min gjekk vidare til finalen. Nils har sett mykje sport, men eg strikkar på den oransje jakka mi. Det ser ut som eg strikkar utruleg stygt, men Solveig seier at det garnet er slik at det blir fint når ein vaskar plagget. Har strikka bolen opp under armane og er snart ferdig med første erma. Etter kvart skal eg berre strikke rundt og rundt. Såg at jakka heiter Vendela. Ja, namnet skjemmer ingen.
Elles har eg fylt dosetten til Nils med tablettar for enda ei veke, synest vekene går fryktelig fort, men er glad for kvar søndagskveld eg kan gjere denne vesle jobben. 
Det er heilt greitt at det er snø på markene, regn og vind, men eg skulle så gjerne hatt nokre dagar til for å rydde litt meir ute. Der er litt jobb att før eg kan slappe av frå hagearbeidet. Det har vore litt trasig vêr i det siste, det var finare i fjor på denne tida, men slik er det berre. Får vere glade så lenge vi slepp å moke snø-men LITT snø er fint og lyst.

Ingen kommentarer: