onsdag, september 06, 2017

Dagbok 2017: 6.september


Klokka er 20.10, temperaturen ute er + 15 grader, og i dag letta det opp og vart fint vêr før vi forventa det.
Vi somla litt utover føremiddagen, for vi venta på at dei skulle ringe frå Rådhuset og seie kva tid dei kom. I mellomtida strikka eg litt og gjorde litt husarbeid. Då vi fekk vite at dei ikkje kom før kl.14.30, stakk eg ein tur ned på butikken. Hadde ikkje middagsmat i hus. Trefte ein mann som det er kjekt å prate med så eg vart sittande litt å snakke med han.
Då eg kom heim att hadde Solfrid vore her med ein samanleggbar rullestol, som vi skal ha med i taxien på fredag når Nils skal til fastlegen. I går og i dag har han vore i relativt bra form.
Eg gjorde klar middagen, men det blei ikkje tid til å ete før stemmesankarane kom, dei kom på sekundet 14.30, så det var presise folk. Nils fekk stemme, men ikkje eg. Så vart det endeleg middag, ovnsbakt laks i dag, og godt var det.
Så skulle Nils endeleg få ein kvilepause, så eg gjekk ut og tok fram kompostkverna og begynte å male opp resten av greinene. Einar kom innom ein tur så då gjekk eg inn og kokte kaffi. Einar skulle til Sæbø og spele fotball. HBO-en kom mens Einar var her og Nils fekk ei lita sprøyte.
Så gjekk eg ut att til arbeidet mitt, og no gjorde eg meg ferdig med malinga, hadde komposten opp i svarte plastsekker som Solveig skal få med seg neste gong ho kjem og ha i kompostkassa si. Eg raka og rydda litt, men alle "stammane" står att-det blir neste prosjekt.
I morgon kjem Ingeborg ein tur heim frå Oslo, kanskje dei rekk å komme bortom ein liten tur?



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...