torsdag, september 07, 2017

Dagbok 2017: 7. september




Rosene likar ikkje regn. No kunne dei ha vore på sitt finaste.

Klokka er 19.30, temperaturen + 13 grader C, og vêret har vore så ymse i dag. Vi var ikkje så tidleg oppe i dag for vi vart sittande utover kvelden og sjå eit konsertopptak som eg hadde liggande på TV. Eg såg ut på litt skodde men sola var ikkje langt borte.

Etter morgonstellet og litt husarbeid gjekk eg ut og prøvde å starte klipparen. Etter ein grundig vask og ein dag på tørk gjekk han heilt fint. Eg fann ut at eg like godt kunne klippe litt plen sidan eg var i farta. Det blei til at eg for over heile tomta. Det gjekk bra til tross for at det var nokså vått i graset. Skråninga hadde eg ikkje klipt på to veker, så der vart det bioklipp i dag. Vart ferdig til klokka 13.30, då gjekk eg inn for å lage middag.
Sveitten sila- og det likar eg godt. Utsette dusjinga til etter middag. Men kva skjer? Mens vi sit og et begynner det å regne! Heilt uventa for meg, men snakk om flaks-at eg hadde fått klipt plenane altså.
Nils var ikkje heilt i slag i dag før middag så han skulle få fred og middagskvil, mens eg gjekk ut og spylte klipparen, dusja og strikka. Eg er ferdig med dei fire klutane til Hareid ungdomsskule no. Det blir vel ein del restelestar no-har ein del garn på lager.

Ingeborg kom med flyet i 16-tida, og Margrete og begge jentene kom hit ein tur. Erlend var heime og passa Charlie. Ingeborg skal vere heime til tysdag. 
Nils var i betre form etter middagsluren. I morgon er det full utrykking med Taxi og rullestol/ ev.rullator. Ingeborg tykte det hadde vore meir lettvint at legen kom hit. Men det er ikkje så ofte legane gjer heimebesøk no for tida.


Dette er restane av Rosa Moyesi, eg gler meg verkeleg til å sage ned "stilkane"-allereie no ser eg ut som om eg har vore i slåstkamp med ein katt. Det er store tornar på denne buska.
Granbuska har minka litt etter litt, har saga av ein kubbe no og då, men den har nokre fæle røter. Eg likar å ha noko å styre med ute så lenge vêret er nokolunde bra.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...