fredag, september 08, 2017

Dagbok 2017: 8.september.

Klokka er 20.10, temperaturen + 11 grader og det har vore ein fin dag å på alle måtar. Vêret har vore nydelig og Nils har vore i god form. Betre kan det ikkje bli.
Vi starta dagen som vanleg, men så var det å gjere seg klar til legebesøk. Drosjen kom til avtalt tid,; vi tok ikkje med rullestolen, berre rullatoren. Men på legesenteret hadde dei stolar som vi kunne ha brukt. Bilen kunne ikkje køyre heilt til døra i dag, for det er jo ein byggeplass der no. Vi var først på laboratoriet for blodprøver før vi kom inn til legen. Det vart litt for lenge for Nils å sitte vondt, men han trefte kjentfolk, så det var no litt kjekt også.
Då vi kom heim att ville Nils sitte ute på tunet i finevêret, og dei nærmaste naboane dukka opp, den eine føre og den andre etter, så det var nesten som i gamle dagar. Det vart ikkje tid til middag før heimesjukepleiaren kom, men Nils fekk kvile i stolen sin mens eg gjekk ut og plukka plommer. Det vart ein Toro til middag i dag.
Eg har rett og slett ikkje gjort det skapte grann i dag - dvs. verken husarbeid eller hagearbeid. No i kveld kom Jørn og ville plukke plommer, han var invitert. Folk har så mykje plommer at ingen veit kva dei skal gjere med alt. Dessutan er ikkje plommene så gode. Det sa eg til Jørn. Han hadde med seg ein kamerat frå Tyskland, og begge var inne og helste på Nils og prata. At her ikkje er verken vaska elle støvsuga til helga bryr eg meg ikkje om. Er blitt så vant til folk ut og inn, både kjende og ukjende at eg har slutta å reagere på det. No blir det å sjå TV det meste av kvelden- og eg har ein lest å strikke på.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...