onsdag, september 20, 2017

Dagbok 2017: 20.september

Om sommaren er det på Melle dei kan nyte kveldssola, no bur dei i skuggelandet, mens vi, og ikkje å snakke om dei som bur i Mosmarka, har dei finaste kveldane.


Klokka er 19.10. Temperaturen ute på trappa er + 15 grader C, og denne dagen har vore den finaste på lenge. I alle fall når det gjeld vêret.
Elles er det ikkje så store endringar i heimen. Nils er nokså slapp, særleg om morgonen og før middag. At vi har auka dosa på smerteplasteret kan ha sitt å seie. Han fekk medisin og frokost på senga i dag også, så fekk han ligge litt frampå mens eg var ute og rydda opp i sekkane mine. Naboen og eg skal på VØR på laurdag og levere hageavfall. Han har fått låne ein eigna bil, så eg får bli kvitt litt eg også. Elles kan ein køyre boss i vår bil også-men då må eg ha sjåfør.
Eg har gått ut og inn i dag, som alle andre dagar, jobba litt her og der. Fekk rydda litt i hagen, og vaska bad og kjøkken -blant anna.
Nils et -men har ikkje så veldig appetitt, det kan eg vel heller ikkje vente. Men så lenge han er så klar i toppen som han er, og høyrer godt, så har han mykje selskap i TV-en.
Eg hadde så smått tenkt meg på butikken i dag, men så fann eg eit brød i frysaren, så då overlever vi til i morgon.
Det har vore lite besøk i det siste, det er stort sett berre HBO som har vore innom, og sidan Nils er så slapp veit eg ikkje kor mykje han toler. Best i form er han utover ettermiddagen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...