torsdag, september 21, 2017

Dagbok 2017: 21.september

Klokka er 20.35, utetemperaturen er + 13 grader C og i dag har det regna heile dagen. Litt av ein overgang frå finevêret i går. Nils var som vanleg ikkje i form på føremiddagen, så han fekk medisin og frokost på senga slik at han kunne ligge så lenge han ville. Han kom seg fram til slutt, men var veldig slapp. Vi begynte å tenke på om han vart så slapp på grunn av auken i smerteplaster, og det kan vel ha sitt å seie.
Han kom seg utover dagen, og åt litt middag frå i går mellom anna. Så ringde fastlegen, han ville stikke oppom ein tur, og det syntest vi var heilt greitt. Vi hadde snakka om det då vi var til kontroll på legesenteret sist, så vi var budde på det. Vi prata litt om tilstand, medisinar etc. Vi skal no prøve om det fungerer betre med mindre smerteplaster t.d. Eg spurde Nils om han ville eg skulle vere til stades, og det vil han alltid at eg skal. Eg vil ikkje at legane skal oppfatte meg som dominerande-men når Nils vil at eg skal delta, så gjer eg det.
Mobilen til Nils låg att på nattbordet hans. Vi såg at Solfrid kreftkoordinator hadde ringt, men sidan det var etter arbeidstid ringde vi ikkje opp att.
HBO-en var litt sein i dag, så ho kom etter legen hadde vore her.
Solveig hadde ikkje høve til å komme i morgon, så ho kom i dag i staden, så ho og eg var nedover og handla. Eg får sitte på med Marit når eg eg vil, men Solveig vil no ein tur innover uansett.
I morgon kjem Audun heim og skal vere heime til sundag kveld. Då skal han flytte inn i leilegheita han har kjøpt seg på Hareid. Solveig har no vore der og vaska litt her og der, sidan leilegheita har stått tom ei stund. Det er midt i Hareid sentrum, med utsikt til ferjeleiet og fjorden (sundet?) No ser Nils fotball.
Sidan det ikkje var utevêr i dag, bakte eg seks brød, strikka litt og høyrde lydbok først på dagen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...