fredag, september 15, 2017

Dagbok 2017: 15.september

Klokka er 20.30, temperaturen er +9 grader C, og vi har hatt enda ein dag med voldsomme regnbyger. Innimellom har det vore litt fint også.
I går kveld fekk Nils dusje. Han var nok litt for trøytt, så han blei dårleg. Han er ikkje sterk. I dag hadde han problem med å komme seg fram frå senga, men greidde det til slutt. Han var slapp heile føremiddagen. Solfrid kom ein tur innom, og ho køyrde ned på Rådhuset og henta handtaka som vi skal sette opp så snart vi får tak i ein Handy-man. Nils kan ikkje gå utan å ha noko å halde seg i, og rullatoren går ikkje inn overalt. No er han i bra form, appetitten er ikkje på topp, men han får no i seg mat.
For min del har dagen vore noko uryddig. Eg skulle skrive referat frå møtet i går, men det vart langt på dag før eg kom i gang med det. Men det gjekk fort og greitt når eg først var i gang.
Nils var ikkje lysten på middag men gjekk med på å ete blomkålsuppe-då var klokka blitt 17.30. Ein time seinare kom Solveig, og vi for til Vik og handla. Eg skulle ha diverse medisinar på apoteket og så vart det litt mathandel. Vi et ikkje så mykje, så eg forstår eigentleg ikkje kvar all maten blir av.
Då vi kom opp att vart det kaffi og prat, før Solveig reiste heim att. No reknar eg med at det blir TV resten av kvelden.
Ønsker alle ei God helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...