torsdag, august 24, 2017

Dagbok 2017: 24.august

Klokka er20.20, temperaturen er + 12 grader og det har vore enda ein fin dag, med sol og lette skyer. 
Eg har ikkje vore like aktiv i dag som i går, men fekk i alle fall klipt plenen og rydda litt på hogstfeltet mitt. Fekk sveitte litt i dag også.
I dag ville Nils ha gryterett med ris, og det fekk han. Etter at HBO hadde vore her klokka 16.00 drakk vi kaffi og åt is før vi såg "Kakekrigen" i lag.
Eg har i fleire dagar fabulert om at eg skulle plukke blåbær til han, sidan det skal vere bra for magen. I dag tok eg meg ein liten tur opp på ein plass der det plar vere både blåbær og bringebær, men der var det ingen ting. Måtte ta eit bilde av stigen eg gjekk så ofte før, då eg trimma litt meir enn no.
Eg prøvde ein annan stig som går bort mot Vikeelva, der plukka Einar og eg mykje bær for lenge sidan.Då kom det ei dame bak meg, ein tidlegare elev, og ho visste kvar det var bær å finne. Ho følgde meg heilt fram til bærplassen, og jammen var der bær, om enn ikkje dei store mengdene.
I fellesskap fekk vi såpass opp i posen min at det heldt. Ho skulle vidare på tur, men eg snudde heim, hadde vore vekke lenge nok, og hadde litt dårleg samvit. Han som fekk bæra vart glad i alle fall.Han kan ikkje ete ubegrensa av andre bær eller plommer.
Han har vore litt betre i hofta i dag, så vi håper at strålinga har hjelpt. Han sit for det meste i stolen, men har godt selskap i TV-en. Han kviler litt på føremiddagen og litt etter at vi har ete. Om kvelden er han i bra form. Slik har det vore heile tida for det meste.





1 kommentar:

Anonym sa...

Kjekt å sjå at Nils kosa seg med bæra Olaug :-) Helsing Ingvild

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...