lørdag, august 19, 2017

Dagbok 2017: 19.august


Klokka er 20.50, temperaturen + 13 grader C. Før middag var det stort sett opplett og bra vêr, men utpå ettermiddagen kom det voldsomme regnbyger.
I dag har eg ikkje fått gjort særleg mykje utom det mest naudsynte, og vekeprogrammet er heller ikkje fullført. Eg begynte å lure på kva eg har brukt dagane til, og fann ut at plommetreet vart litt ekstraarbeid og mandag var eg på møte. Ja, ja, jobbane spring ikkje frå meg, og eg må prioritere utearbeidet dei dagane det er fint vêr.
No er det ingen som tvingar meg til noko, men eg har mine eigne MÅL.
I dag tidleg var Nils veldig bra i foten, men i kveld vart det vondt å sitte igjen. Ikkje i godstolen, der har han det bra, men kjøkkenstolane sit han minst mulig på. Elles er han i bra form.
Marit og eg planla å fare bort på Plantasjen og Coop utpå ettermiddagen. Margrete kom ein tur bortom sidan ho var i Volda på "stand"-eg håper at ho ikkje følte seg "jaga"- Marit og eg hadde ikkje hastverk, og butikkane er opne lenge-særleg matbutikkane. Då vi kom att frå handleturen blei vi sittande ei god stund i bilen, før det vart trygt å gå ut. Regnet berre bøtta ned.
No har vi sett litt TV og vi har ete kvelds. Så blir det vel meir TV igjen.
Eirik er vel framme i Trondheim, der han skal vere hos ein kamerat til skulen tek til.
Einar har vore med på eit maratonløp på Hareid i dag og gjort det godt. Halvmaraton var det vel eigentleg.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...