fredag, mars 18, 2016

Dagbok 2016: 18.mars


Klokka er 18.40, temperaturen er + 7 grader C og det har vore ein ganske fin dag, skya men opplett. Ikkje skodde i dag.
Heller ikkje i dag har eg vore i form, men verkt i rygg og hofte m.m. Ikkje dramatisk, men har tatt det med ro for ev. å bli betre. Det var heller ikkje noko eg måtte gjere. Har styrt litt med klesvask, oppvask etc. og så steikte eg sei til middag. Mykje av tida har eg lege på sofaen med lydbok, og ei stund sat eg og strikka. Ein treng vel ikkje ha hardt program kvar dag når ein er 76 år ? Men det eg likar best er å gruffe på ! Arbeidslysta er mykje større enn evna.
Men ein får sjå alt i perspektiv. I dag vart bestevenninna mi frå barndommen av gravlagd ved Stavern kirke- etter å ha vore sjuk i fleire år. Eg kjem til å sakne henne, for i seinare år har vi hatt mykje kontakt via nettet og telefonen.
Nils var nedover og fekk klipt håret sitt i dag, han har funne seg ei ny frisørdame, som klipper snauare enn den førre gjorde.
Vi har ingen spesielle planar for påskeferien- treng ikkje det, vi som har ferie heile året.
Håper eg får lese ut den boka eg held på med i løpet av kvelden, for eg begynner å bli lei av den. Fekk 4 flunkande nye lydbøker på biblio i går. Dei rippa eg i går kveld, så eg leverer tilbake i morgon.
Det har vore lite å sjå på TV i seinare tid, for meg, som ikkje ser sport. Det blir vel betre no når alle påskekrimmane startar opp. Synest ikkje dei krimseriane som har vore i seinare år har vore så interessante. Dei var betre før i tida! Dei også.
Så vil eg ønske alle som er innom bloggen ei god helg-og god påskeferie for dei som det har.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...