tirsdag, mars 15, 2016

Dagbok 2016: 15.mars



Klokka er 16.00. Temperaturen er + 10 grader og skodda har lege sid i heile dag. Har høyrt rykte om at sola skein bortpå Eid, men her har det vore grått.
Vi var relativt tidleg oppe i dag også, godt at vi snart får sommartid! Nils skulle ikkje vere i Volda før klokka 11, så eg fekk rydda og shina kjøkkenet før han for. Mens han var vekke fekk eg støvsuga alle teppegolva, vaska opp og vaska klede. Det vart ei stund med lydboka også. Blir noko rastlaus når ein går og ventar.
Vi laga oss lunsj då han var heime att, gjorde kål på eit glas sursild som  var kjøpt inn til jul.
Eg hadde eit ærend nedover, så det vart ein snartur til Vik.
Kjøpte ein pizza som vi skal ha i kveld. Vi kan no eigentleg gjere som vi vil-om vi vil " koke" eller ikkje. Vi lid inga naud i alle fall.
I morgon skal Nils og kamerat Kjell ut for å fiske, ingen av dei skal bere tungt så dei ber mellom seg.
Om kvelden skal vi til Folkestad skule på musikal. Det er Amanda som har invitert oss. Det er siste året hennar på skulen der, neste skuleår, blir det Volda vidaregåande. Men Erlend skal gå på ungdomsskulen på Folkestad. Snart er alle barnebarna "vaksne", med unntak at dei to yngste på Kongsberg. Berre synd at vi eldest i same takt.
Eg skal ta ei lita fotorunde ute om ei lita stund.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...