tirsdag, februar 24, 2015

Dagbok 2015: 24. februar

Starevegen i dag.

Klokka  er no 17.15. Temperaturen er + 7 grader, og det har vore ein ganske fin dag- lettskya og ein del sol innimellom, mest før middag.
Heile dagen har gått opp i "tull". Eg hadde time hos legen 11.15, men slapp ikkje inn før 11.45. I mellomtida fann vi no folk å prate med. Det var ei hosting og nysing på venterommet så det var ikkje måte på. Den "forkjølinga" som eg trudde eg hadde fått, var berre falsk alarm, men no spørs det. Eg var der berre på rutinekontroll, så det var ikke så spennande, med mindre ho finn noko skummelt på blodprøvene, men det plar ikkje vere noko. Eg fekk ein rekvisisjon på fysikalsk behandling/trening som eg kan bruke viss/ når eg vil.
Etter legebesøket, som vart lengre enn eg rekna med fordi det også var kø på laboratoriet, reiste vi til Volda og åt kinamat. Sidan vi tok "dagens" fekk vi kaffi også. Handla litt på Amfi på heimvegen, og sidan har det ikkje skjedd så mykje. Har slappa av og lese i boka mi. Må ladde opp til morgondagen, då blir det fullt kjør.(Ja, alt er relativt).
Nils lurer veldig på om det blir vêr å fare på sjøen i morgon før klokka 12.00-det er då vi skal på Kulturhuset. Vi er nesten lens for fisk og det er ein katastrofe.
Bilda som eg tok i går og i dag, blir veldig dårlege, teknisk sett: det er vel fotografen som gjer feil.
Sidan eg ikkje er  morgonfugl skulle eg ønske vi hadde fått sommartid no, så hadde dagane blitt lenger og lysare. men vi må vente ein månad til.
Fekk meldig frå Rasmus i dag, dei er på hytta i Telemark, dei har vinterferie denne veka. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...