tirsdag, februar 17, 2015

Dagbok 2015: 17.februar

Klokka er 17.40, temperaturen ute er ca +3 grader, og det har vore både snø og vind i dag. No regnar det visst.
Eg har "surra" i heile dag. Dvs. at eg har drive mykje med det eg kallar "kontorarbeid". Har skrive ferdig årsmeldinga til pensjonistlaget og omtalen av neste møte. Så har eg vore innom nettbanken ein tur, og tatt ein telefon til ei veninne som fyller 75 år i dag. Trefte ikkje henne for ho var ute og gjekk tur, men snakka med mannen hennar.
Føler ikkje at eg har gjort noko om eg ikkje har vaska eller baka eller gjort anna husarbeid. Men eigentleg så er eg no pensjonist.
Nils kokte salta lange til middag og det smakte godt. Elles har han hatt nokre småærend nedover. Han går stort sett og ventar på at det skal stilne så han får sette ut linene sine.
Eg fekk meg ei stund med lydboka mi, Øystein si bok les eg innimellom, ståande ved kjøkkenbenken, sidan det er vondt å sitte for mykje. Og slik går no dagane, kjenner at vinteren har vore lang nok, men det er for tidleg å vente på vår.
Sit og lurer på om det går an å gå ein bitte liten tur ut i ruskevêret- det er alt åt å mørkne.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...