lørdag, februar 14, 2015

Dagbok 2015: 14.februar

Klokka er snart 22.00. Temperaturen ute er + 1grad C og det er stjerneklårt. Det har vore fint vêr i heile dag, finare til lenger på dagen det leid.
Vi reiste til Hareid i 12 - tida, og har vore der heile dagen. Det var eit stort selskap i dag, begge søskena til Øystein, Margrete og Svein, pluss oss og heile familien til Solveig.
Solveig hadde kokt store mengder med deilig kjøttsuppe, til dessert var det både Pavlova og karamellpudding- store mengder kaffi gikk også med.
Seinare vart det rikeleg med kaker, ostefat etc. og enda meir kaffi. Og vi hadde som vanlig mykje å prate om.Det var ekstra kjekt å treffe søskena til Øystein, sidan vi ser dei så sjeldan, men tross alt har kjent dei i nærmare 30 år.
Øystein fekk dei første eksemplara av boka si i dag, så det var nesten som ein lanseringsfest, sjølv om den offisielle lanseringa er seinare i månaden.
Dette er verken roman eller dokumentar, men ei samling korttekstar, eg har ikkje hatt tid å sjå så mykje i den enno, så eg får skrive meir når eg har lese den.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...