lørdag, november 08, 2014

Dagbok 2014: 8.november





Klokka er 15.15 og temperaturen er over +12 grader C. Det er skya og vind ute, men opplett.
Eg hadde tenkt å gjere litt husarbeid før vi tok ein tur til Vik, men då eg såg det fine vêret tok arbeidslysta overhand. Det var ein fin dag for bytting av sengetøy, lufting av dyner osb. Så det vart gjort.Og sidan eg skulle vaske på soverommet tok eg dei andre golva også. No heng den første klesvasken og vaiar i vinden på altanen.
Nils klipte fleire greiner av plommetrea. Dei tjukkaste greinene tørkar vi og brenn i omnen, mens dei tynnaste gjekk gjennom kompostkverna. Men lauvet har vi ikkje fått bort enno.
Då vi hadde gjort denne innsatsen, hadde ingen av oss lyst til Vik, så det blei til at Nils kokte salta lange og vi åt ein relativt tidlig middag.
Eg vart bedt om å hjelpe til på misjonsbasaren i dag, men måtte be meg fri fordi eg ikkje er god nok i beina til å gå og trakke på Kulturhuset i timesvis.
I fjor laga eg kake og året før var eg med og dekka bord. Eg er ikkje medlem i noka misjonsforeining, men eg er medlem av Den norske kyrkja, som er arrangøren av denne basaren. Eg trur eg har tatt lodd på førehand, men har ikkje spesielt lyst å vinne noko.
No skal vi slappe av litt, og om vi skulle trenge noko mat e.l. så er butikkane opne til langt på kveld.
Hausten er fin, når vêret er så vakkert.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...