torsdag, november 27, 2014

Dagbok 2014: 27.november

Klokka er ca 19.45. Temperaturen ute har no gått ned til +3 grader,  det har vore ganske fint i dag også, men overskya.
Vi er ikkje oppe i gryotta for tida, men eg fekk no både vaska golva og meg sjølv før eg skulle møte opp hos tannlegen klokka 12.30. I dag fekk Nils gå først inn, for han skulle bort på bilbutikken etterpå.
Det var null hull  denne gongen også
Vi hadde ingen ærend så vi for beint heim og åt litt lunsj. Nils hadde nemlig gjort klart for å legge ut liner. Eg likar ikkje så godt at han fer ut på sjøen åleine , men det var ingen av kameratane som hadde høve til å vere med ut i dag.
Mens han var vekke, fekk eg støvsuga til helga, slik at eg har dagen "fri" i morgon, men Nils må jo ut og drage linene. Det er siste linefisket på denne sida av jul. Eg veit ikkje kva eg skal ta fatt i, det blir ikkje baking i alle fall. Det er stort sett det einaste arbeidet eg slett ikkje likar. Og småkaker er det ingen vits å lage, det er ingen som et dei uansett. Det einaste kan vere mamma sine havremakronar, dei står seg godt og er heilårskaker.
Viss Nils kjem heim i rimelig tid, kan det bli ei handlerunde.
No har eg lese ut Lahlum si siste bok (hittil) -og gler meg til "Harpesang". Dessutan har eg tre bøker av Fay Weldon liggande. Det er ein serie a la Downton Abbey. Men då må eg sitte i ro og lese på papir, og det har eg ikkje så mykje trott til no når eg er blitt så vant til lydbøker.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...