onsdag, november 12, 2014

Dagbok 2014: 12.november.

Klokka er snart halv sju, temperaturen ute er +7  grader og vi har hatt enda ein fin dag med klår himmel og sol.
Nils var tidleg oppe, og eg stod opp "før tida" sjølv også.
Nils og Matias for ut for å fiske sei, og eg sette i gang med husarbeid. I dag stod støvsuging på programmet. Folk har visst fått det inntrykket at eg vaskar og styrer støtt, det er ikkje tilfelle. Eg vaskar, støvsuger etc. ein gong i veka, men gjer ikkje alt på ein dag. Slik er det med den saken. Men denne veka vart det litt ekstra fordi eg skulka førre veka.
Ei av naboane hadde invitert oss damene i nabohusa til føremiddgskaffi klokka 12.30. Vi fekk nydelig mat og rikelig kaffi, så vi vart sittane å prate heilt til det var på tide å tene på middagen -for somme. Vi fekk ei aldeles nydelig kake, det var ei premiert oppskrift frå "Hjemmet".
Her i huset vart det sein middag, så vi er nettopp ferdige å ete. Det vart sjølvsagt kokt småsei i dag. Den må etast så fersk som mulig.No kokar Nils kaffi, såpass vi ikkje somnar på sofaen. Det er litt for seint for middagslur no.
I dag fekk Nils den nue mobilen sin. Eg er litt misunnelig fordi han fekk ein raud. Min er svart. Men inni er dei like. Mobilen hans er bursdagsgåve frå meg.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...