tirsdag, oktober 21, 2014

Dagbok 2014: 21.oktober

Klokka er ca 20.00, temperaturen ute er + 14 grader C. I dag har det vore overskya og opplett, men då eg var ute og gjekk tur mellom klokka 17.30 og 18.30, kjende eg nokre regndropar på slutten av turen.
Denne dagen har vi ikkje vore så aktive. Nils var til Volda før middag, og mens han var vekke fekk eg farga håret mitt, strikka litt og lese lydboka.
Til lunsj vart det krabbe i dag også, for Jørn kom med fire stk. i går kveld, tre av dei var det ganske mykje mat i.
Etter lunsj slappa vi av litt og så drakk vi kaffi, før Nils måtte på møte i VØR der han er vararepresentant. Dei plar alltid få pizza på dei møta, så vi bestemte oss for å droppe middagen.
Eg strikka ferdig eit lestepar og festa trådar, las ferdig lydboka, blogga om den, og så gjekk eg tur.
Det viste seg at dei ikkje hadde fått pizza likevel, og eg var svolten, så då var det berre å lage skikkelig middag med steikt sei, poteter og gulrot. Ein rett som aldri går av moten her i huset. Godt var det med skikkelig mat etter all reste-etinga. No er det tid for kaffi. Døgnrytmen vår er sånn litt ymse! Somme dagar et vi middag klokka 12.00-andre dagar på kveldstid. Det er friheit!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...