søndag, oktober 19, 2014

Dagbok 2014: 19.oktober.

Klokka er 17.45, temperaturen ute er + 11 grader C, det er heilgrått og det regnar.
Slik har det ikkje vore i heile dag; før middag kom sola fram og det var fint ute. Men eg var ikkje i form til å gå tur i dag, eg reagerer på fuktig vêr, så Nils gikk ein tur opp mot Skåla utan meg. Eg skulle lage glasur til eit par gulrotkaker, men mangla melis, så eg laga ei anna kake i staden. Den er no i frysaren.Så får eg kjøpe meir melis i morgon.
Etter at eg hadde rydda og vaska opp, ringde eg til ei veninne, og så var Nils heime att og vi laga middag. Det blei ein "rest" frå frysaren i dag også, men no er der berre ein ferdigmiddag att. Og takk for det.
Elles har det ikkje skjedd så mykje i dag, eg har lege på sofaen og lese litt, og tatt det veldig med ro. No fristar det lite å gå ut i alle fall. Og så er det noko som heiter "kviledag"- sjølv om eg har inntrykk av at alle andre på min alder bestig det eine fjellet føre og det andre etter.I alle fall på FB.Skulle gjerne ha vore i form til det, men det er eg ikkje.
I dag kom Jørn med krabbar til oss, Nils har kokt dei, og så får vi sjå i morgon om der er noko inni.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...