mandag, august 25, 2014

Dagbok 2014: 25.august

Klokka er 20.30, temperaturen ute er + 14 grader C og det regnar. Heldigvis er det meldt betre vêr framover.
Nils har kopla på båtvogna og har tenkt å hente båten heim i morgon. Han skal ha ein mann med seg som hjelper til.
Han skal vaske og botnsmørje båten. Sjølv har eg ingen spesielle planar for morgondagen.Det blir vel litt husarbeid og litt kontorarbeid.
No har nemlig pensjonistlaget starta opp att etter ferien, vi skal ha det første møtet komande tysdag. I dag hadde vi styremøte.
Eg starta dagen med å sette ein brøddeig, og rekna med at brøda skulle bli ferdige i god tid før møtet, men så ringde ei veninne og vi vart pratande så lenge at brøddeigen heldt på å gå over "sine bredder "-fekk berga den i siste liten, og fem minutt før møtet skulle begynne tok eg brøda ut av omnen. Så det gikk bra.
Etter møtet var vi ein tur på apoteket før vi reiste heim og åt middag. Det vart enkel mat i dag. Etterpå somna eg på sofaen; eg er veldig trøtt for tida og nokså slapp. Den forkjølinga heng lenge i føler eg. Men det er ei veke sidan eg låg strak ut, altså. Verre er det ikkje.
I morgon er det pensjonisttur til Ålesund, men vi melde oss ikkje på sidan det var så uvisst med helsa. Vi hostar enno, begge to.
Nils har fjerna restane av sukkerertene i dag, det første teiknet på at det er haust. Litt tidlegare enn vanlig kanskje.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...