mandag, august 18, 2014

Dagbok 2014: 18.august





Klokka er 20.15, temperaturen ute er 13,7 grader C og det regnar. Då vi stod opp i dag dar det sol og fint.
Dette har vore ein heilsløv dag fo mitt vedkomande. Sist natt hosta eg og hadde vondt nedfor brystet, og ikkje hadde eg verken hostesaft eller halsdrops.
Først på fagen var eg i alle fall oppegåande, men så vart det sofaen resten av dagen. Eg plar seie at eg aldri blir så dårlig at eg ikkje har lyst på mat, men i dag forsvann appetitten. Til frokost var eg så heldig at eg hadde eit lite glas med honning frå Litauen, honningen smurde den såre halsen.
Nils var i bra form i dag, så han ville gå seg sveitt. Han gjekk ned på apoteket og kom att med tablettar, hostesaft og drops. Bisolvan hostesaft brukte eg sist eg var forkjøla for ca 3 mnd. sidan, og den er det god hjelp i.
No er det ikkje så alvorlig å vere forkjøla, og det går relativt fort over, likevel passar det aldri å vere "sjuk".
Han som fekk plommer i går, kom i dag med smaksprøve på syltetøyet dei har laga, to kakestykker med plommekake som vi hadde til kaffien og ei lita flaske medisin.
Eg fekk plutselig lyst på mat igjen då eg såg kaka, så no trur eg det verste er over. Eg har lege med lydbok på øyret i heile dag, men i morgon trur eg at eg skal vere på føtene att.
Eirik skal ikkje ha skulda for å ha smitta oss, for eg hadde hovudverk den dagen han kom, og det brukar eg aldri å ha.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...