torsdag, juli 31, 2014

Dagbok 2014: 31.juli


Klokka er 22.15, temperaturen ute er + 14 grader C, det er overskya og regnbyger. Siste julidagen vart ikkje så sommarleg, men eg har tru på at sommaren kjem tilbake.
I dag har eg hatt ein rolig dag, har ikkje vore så aktiv. Før middag var vi nedover og handla litt mat, og etter kvart laga eg middag.
Audun kom i 15-tida, og etter at vi hadde ete og drukke kaffi, reiste mannfolka på sjøen for å sette liner. Dei skal drage i morgon.
Eg fekk ei stille åleinestund som eg brukte til ein liten middagslur og til å lese i boka mi, i tillegg til litt chatting på FB.No har vi ete kveldsmat og TV-en er sett på. Det kan ikkje skje like mykje kvar dag.
Reknar med at Lars og ungane er heimkomne no. Solveig og Øystein+ dei to yngste er vel framme i London, Einar er på Norway cup, og Rasmus med fam. reiser til Mallorca i morgon. Eg har ein liten jobb med å passe på kvar alle er til ei kvar tid.  Men tenk kor annleis det er no. Vi kan ha kontakt med kvarandre same kvar vi er i verda. Før skreiv vi prospektkort når vi var på ferie. Kort som kom fram lenge etter at vi var komne heim.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...