lørdag, mai 31, 2014

Dagbok 2014: 31.mai

Ikkje så veldig rosa-enno.

Så har vi brukt opp heile mai månad, den kunne gjerne vore dobbelt så lang for oss som er fri.
I dag varte det og rakk til kvelden, nesten, før sola kom fram. Det meste av dagen var skoddegrå og kald. No er det + 13 grader ute, det er lettskya og fint, så vi håper på ein skoddefri morgondag.

Vi var ein tur nedover og handla litt på føremiddagen. Det var stort sett berre mat vi kjøpte. Men sidan eg no visste kva eg ville ha til hagen (i første omgang) reiste vi bort på Plantasjen og kjøpte ein rosa hortensia til å ha på trappa og ei rosa potterose til bedet.
Veit ikkje om eg får lagt inn bilde, for det er berre tull med laptoppen. Eg brukar den stasjonære når eg skriv.
Etter at vi hadde handla åt vi litt lunsj før vi tok ei kvilestund på sofaen. Eg har begynt å lese på ei bok av Kim Leine som heiter "Valdemarsdag", det er ei relativt tynn papirbok, men eg likar ikkje å lese bapirbøker i liggande stilling, så eg høyrde ei stund på "Mordene i Betlehem"- som eg har i lydbokformat.
Litt før klokka 18.00 var vi på plass på Kulturhuset for å oververe ballettshoweet. I dag var det Hip-hop og jazzballett, så det var tøff musikk og fart og fres. Amanda dansar jazzballett, men også Contemporary (samtidsdans) så det blir nytt show om 14  dagar.
Det er artig med desse framsyningane; dei minste er så sjarmerande og dei eldste , som har vore med lengst, er utrulig flinke. Sidan dei er så mange som er med, blir det ikkje så mykje kvar einskild får vere med på. Amanda var berre med på eitt nummer i dag. Men det er kjekt å sjå på dei andre også.
Etterpå var vi til Volda og åt pizza på "Marias"- så no begynner det å bli mykje reking på oss. Vi bestilte to store pizza, det såg litt voldsomt ut, men vi åt opp alt ! Vi var tross alt seks, med smått og stort.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...