fredag, mars 21, 2014

Dagbok 2014: 21.mars

Klokka er nosnart 19.30. Ute er det regn og vind og heilt ufyselig vêr. Eg blir trøtt og vêrsjuk av heile greia.Temperaturen er 4,3 grader C. 
Som den realist/pessimist eg er, har eg venta på at vinteren skulle kome i mars-april, etter ein eviglang haust/vår med behagelig vêr og temperaturar. Og no kom altså det vi ikkje ville ha. Eg blir trøtt og uopplagt av heile greia. Godt at eg hadde tatt helgevasken i går, elles hadde det vel ikkje blitt.
I dag var vi først nedover og handla inn mat, då hadde vi ikkje vore på butikk sidan laurdagen. Godt å ete tomt litt.
Då vi kom heim, var det såpass fint ute at Nils kunne hente heim båten, men ute i hamna bles det. Han leverte motoren til reparasjon og tok båten heim for vask og stell, den har lege ute heile vinteren.
Mens han var vekke laga eg god middag. Eg laga steikte kyllingfiletar med ris, salat og jornøttsaus (peanøttsaus). Fekk endelig prøvd ut den nye riskokaren eg fekk av Solveig til morsdag, og den funka heilt fint. Etter middag somna eg med lydboka på sofaen. Var så vidt vaken då ei av veninnene mine ringde.
No blir det vel TV resten av kvelden.Har eit lite strikketøy å henge fingrane borti. Har litt att av lyboka som eg har lagt inn på bloggen. "Kritikken" kjem seinare.
For dei som ikkje har fått det med seg er det Downs syndromdagen i dag. Spent på kva dag det er i morgon.
I alle fall ønsker eg alle blogglesarar ei GOD  HELG !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...