fredag, januar 10, 2014

Dagbok 2014: 10.januar.

Klokka er snart 16.00. Temperaturen ute er under 2 +-grader og for ei lita stund sidan snødde det; ikkje mykje som ligg att på marka av den snøen. Tidligare i dag var det opplett.
I dag vart det rekar-dag på oss. Vi hadde sjølvsagt eit par ærend i Vik, eg har knapt nok vore på butikk heile veka. Først var det ut på bilbutikken for å høyre korleis det vart med eigenandel etc. men dei hadde ikkje oversikt enno. Nils hadde ærend på apoteket, og eg på Clas, så det vart ein tur på Amfi.Det vesle vi trong av mat, handla vi på Bunnpris.
Eg hadde behov for fargar i heimen, så vi tok ein tur på Plantasjen, der kjøpte eg fem Primula for 100 kr + ein orkide som heller ikkje var dyr. Eg veit at primulaene ikkje står seg så lenge i stovevarmen, men eg brukar å plante dei ut om våren. Ei tid hadde eg massevis av dei ute, i alle fargar, men no er dei vekk.
Då vi kom heim gikk vi ein tur rundt Storebakken, og såg på leikeplassen som no er ribba for STORE tre, der ser likevel ikkje så ryddig ut, for all småskogen står att. Dei har felt minst seks store lerketre pluss eit par store graner.

Til middag i dag vart det restemat, og no skal vi slappe av.
Ønsker alle ei GOD HELG !

1 kommentar:

STRIKKEMOR(O) sa...

Herlege Primula- blomsrar! God helg!

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...