lørdag, januar 11, 2014

Dagbok 2014: 11.januar.

 Klokka slo nettopp tre (15.00).Temperaturen ute er ca minus 6 grader C og det er nydelig, lettskya vêr. Bildet over tok eg klokka 10.30, då såg vi skinet av sola på veggen i stova. Det er godt at dagane veret lysare. I dag hadde vi litt ærend på Amfi igjen, såpass vi fekk kledd på oss og kom oss ut. Då vi kom heim gikk eg ei runde rundt Storebakken før eg gikk i hus. I dag fekk eg endelig bruk for den nye, side jakka som eg kjøpte sist haust. Brukte den på julaftan også.


Clas Ohlson er trulig den butikken som dreg mest folk til Amfi. Dei som ekspederer er flinke, kunnskapsrike og hjelpsomme. Og er det noko dei ikkje har, så opplyser dei om kvar ein kan få tak i det! Vi fekk eit gåvekort til jul, det kunne ein bruke på same måten som ein brukar eit vanlig Visakort. No tømde vi det på to dagar, men kjøpte berre nyttige ting. I dag skulle Nils varme opp bilen , som stod ute sist natt, med vifteomn. Men så kom vi i hug at vi trulig har kasta den omnen vi hadde, så i dag kjøpte vi ein ny. Ein liten nett ein, som er lett å ta med seg. Vi betalte 399 kr for den, men dei hadde vifteomnar frå 199 kr og oppover. Bilda over tok eg frå parkeringsplassen ved Amfi ca kl.13.00. På det øvste bildet ser vi fjellet (Lida)-Veten midt på, bildet under viser Helgehornet og Hovdebygda.
No har vi ete nydelig middag: Carlo spekesild med kålstuing, mandelpoteter og rødbetar. Betre mat får eg ikkje!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...