tirsdag, januar 07, 2014

Dagbok 2014: 7.januar

Klokka er snart 19.00. Temperaturen ute er + 9 grader C, men i dag har det regna litt.
I dag var vi oppe i rimelig tid, og eg hadde ein jobb på programmet, det var å "rydde ut jula". Begynte rett etter frokost, og klokka 11 var vi nesten ferdige. Det einaste som stod att var å bytte gardiner på kjøkkenet. Då fekk eg melding om at det var styremøte i pensjonistlaget klokka 12.00. Så var det berre å hive seg rundt. Leiaren hadde skrive melding på mobilen til alle, men meldingane hadde nok ikkje kome fram, så vi vart berre tre på møtet.
Vi skal ha lagsmøte neste veke, og så kjem årsmøtet i februar, så mykje av tida gjekk med til å førebu det. Då er det årsmelding, rekneskap og val som står på programmet. Etter møtet var Nils og eg på Amfi og handla litt før vi for heim.
Etter at vi hadde fått oss litt mat, la eg meg på sofaen for å lese ut boka mi, og det har eg gjort.
Så fekk eg endelig styke og henge opp sivile kjøkkengardiner, det har vore nok stjerner for ei stund. Og så står det berre att å vaske og legge vekk juledukar, gardiner etc. og håpe på at vi kan ta det fram att om 11 månader.For å få litt farge i stova kjøpte eg ein liten rosa ildtopp i dag. Blomsterutvalet er ikkje så stort enno, men primulaen kjem vel snart.
Nils fekk fjerna siste resten av den gjenstridige rota i dag -og takk for det.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...