mandag, desember 02, 2013

Dagbok 2013: 2.desember.

Klokka er snart halv åtte. Ute har det vore mørkt lenge, det regnar og temperaturen er + 5 grader C.
I dag har vi vore litt flittigare enn vanlig. Før middag var det nesten opplett, så då gikk vi ein tur rundt Storebakken. Det er ei stund sidan sist eg gikk der, så no fekk eg sjå at hus nr.2 var kome opp i Millionærsvingen. I kvart av husa er det 4 leilegheiter, altså 8 til saman. Så langt er berre den eine leilegheita teken i bruk. Før stod der ein einebustad på denne tomta.
Vi gikk ned på Kiwi og handla litt med oss heim, nokre pakkar gjær blant anna. Det vart til at eg sette to brøddeigar, og fekk såleis 6 brød til å putte i frysaren. At alle frysarane er fulle frå før får vi vel kalle eit luksusproblem.
Til middag vart det fiskesuppe med mykje fisk i. Og etterpå vart der ein strekk på sofaen mens dei siste brøda stod i omnen.
Elles har eg stroke og hengt opp julegardiner på stova og gjort diverse anna husarbeid.
Nils gjorde ein kjempejobb i dag. Han tømte eine kompostbingen nede i hagen. Molda la han i dungar på plenen. Så no er vona at det anten blir snø som skjuler heile greia, eller at det lettar opp, så vi får rake molda utover.
Har ikkje høyrt meir frå Kongsberg. Som mange har fått med seg  har Rasmus brote foten, og vart lagt inn på sjukehus til operasjon. Det er ikkje så kjekt, men håper dei får lappa han skikkelig i hop att.

1 kommentar:

Anonym sa...

buy tramadol online buy tramadol with american express - dosage for tramadol 50mg for dogs

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...