onsdag, desember 25, 2013

Dagbok 2013: 25.desember = juledag: God jul !

Himmelen over Melshornet midt på dag.
 
Klokka er 19.00, og Nils har sett på TV-en for å høyre/sjå dagsrevyen. Faktisk var TV-en på ei stund før middag også, såg preika blant anna.Men gløymde kongens tale.
Ute er det opplett og +9 grader C, men vind er det smått med. Eg hadde gledd meg på ein aldri så liten storm.
Det vart lite søvn sist natt, hadde vel drukke for mykje kaffi i går, så eg har vore litt trøtt i dag.
Elles er 1.juledag ein heller sløv dag her i huset. Eg brukte ein del av føremiddagen til å lage mat, både til i dag og til i morgon.
 
No høyrer er at sunnmøringane blir åtvara mot å gå ut, men håper det ikkje går ut over familiesamkoma i morgon. For to år sidan var det kritisk, for då miste vi straumen, men vi fekk att lyset, og julegilde vart det.Viss alle kjem, blir vi 13 til bords i morgon.
Det er ikkje noko høgtidelig og flott over selskapet, men det er kjekt at alle får treffast av og til, sidan somme er langt vekke til vanlig.Rasmus og fam. kjem sjølvsagt ikkje denne gongen.
 
Eg har ikkje vore ute i dag, men Nils har no snakka med eit par naboar. Eg har lese litt innimellom, og så er det alltid litt å gjere i huset.
Håper at alle som er innom her, og at ingen blir ramma av ekstremvêr, det er berre LITT vind eg ønsker meg.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...