fredag, desember 20, 2013

Dagbok 2013: 20.desember

Klokka er 18.30, temperaturen ute er +5  grader C og det har vore opplett i heile dag. Men merkelig nok er asfalten våt.
I dag har vi ikkje vore nedover ,men jobba her heime,  eg inne og Nils ute. Eg tok ein litt grundig "fredagsvask" i tillegg til at eg rydda vekk adventpynt og fekk på plass juledukar etc. Skal eg vere heilt ærlig, så var det godt å få vekk den tunge lilla fargen, og erstatte den med friskare fargetonar. Det er vel litt av symbolikken med advent og jul.( Strengt tatt er det no advent enno,då.) Men vi juksar litt.
Nils har rydda opp litt rundt dørene, får vel kalle det hagearbeid.
Etter arbeidstid kom Margrete bortom med gåver, og fekk sine i retur. Byttestasjonen er her hos oss-same procedure as every year. Vi skal vere på Hareid julaftan i år også, det begynner også å bli ein tradisjon. Vi gler oss til det.
Ingeborg kjem til Vigra i kveld, men overnattar i Volda før ho reiser over fjorden i morgon.
Audun hadde sin siste eksamen før jul i dag, og kjem heim i morgon. Vi er komne i den situasjonen no at barnebarna begynner å bli vaksne, reiser vekk og kjem heim. Skal bli kjekt å treffe att dei to langvegsfarande, spesielt, men det er ikkje alle vi ser så ofte.av dei som er i nærleiken heller.
Rasmus er no heime frå sjukehuset, men for dei blir det vel ei litt spesiell jul i år.
No har vi att å handle mat, vi treng ikkje all verda, men kjem vel til å kjøpe inn så vi har mat til fram mot påsketider. Mykje må kjøpast i siste liten. Og noko kjem vel til å bli gløymt. Trur ikkje vi kjem til å svelte.

1 kommentar:

solveig sa...

Eg gjer heller ikkje anna enn å handle inn! Her vil det nok gå ein del, men lagera veks...

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...