onsdag, desember 18, 2013

Dagbok 2013: 18.desember


Klokka har passert 16.00, temperaturen er + 8 grader C, og det har vore ein lettskya, fin dag, med litt vind. Og det mest utrulige av alt: Det har vore LYST.
Eg plar seie at når eg ikkje har lagt planar for dagen, blir det ingen ting med meg, og i dag var eg heilt planlaus. Det vart til at eg berre surra rundt, vaska håret, sette på ei maskin med klede, ringde ei veninne etc. Mens Nils var aktiv, vaska kjøleskåpet i kjellaren og dusjkabinettet på badet, så heile huset luktar klor!
Men først var han ut og drog teinene, og fekk ein diger krabbe og noko som eg ikkje kan avsløre på bloggen. Den eine fangsten var i Strøm-teina. Dette blir middagen i dag. Vi har funne fine rundstykke i frysaren-det var av dei eg bakte til jul i fjor. Vi har begynt å dykke i frysaren i staden for å kjøpe, så lenge det varer.
Då klokka nærma seg 15.00, ville Nils ha ein pause, og eg ville gå tur i finevêret, men så ville han også vere med. Det vart ei runde her på Vallabøen, kjekt å sjå alle julelysa som folk pyntar opp med. Det møkna etter kvart som vi gjekk, og no er det heilt mørkt ute.
Har ikkje høyrt noko frå Rasmus i dag, men fekk bilde på mobilen av den ny-gipsa foten. Den er gipsa heilt frå tærne og opp til kneet, så det er ikkje spøk. Eg har ikkje lært meg å legge bilde frå mobilen inn på data, men det kan hende eg finn ut av det.

Det er ein hann-krabbe. Det er det eg likar best. Håper berre den er full av mat! Klørne er der i alle fall noko i, det er der alltid.

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...