tirsdag, desember 17, 2013

Dagbok 2013: 17.desember

Klokka er 20.00, temperaturen er + 4 grader C, og det har ikkje vore lysare i dag enn på bildet over, som eg tok klokka 12.00.
Då hadde det vore ei haglbyge, så det var litt kvitt på marka. Elles har det regna, og innimellom er det litt vind.
Når vêret er slik som no, kjem eg meg ikkje ut for å gå tur. Skulle sikkert hatt hund! Men vi mosjonerer litt på Amfi nesten kvar dag, og i dag var vi også ein liten tur i gågata.Og alle stader treffer vi andre pensjonistar som er ute og luftar seg litt i styggevêret.
Før middag fekk Nils klipt seg, mens eg steikte ein kakebotn og gjorde litt anna husarbeid før vi for nedover. I dag hugsa vi endelig å kjøpe knekkebrød, det har stått på hugselista i nærmare 14 dagar. Ja, og så vart det kjøpt litt anna mat også. I dag åt vi litt restar til middag, vi må ete unna litt av kriselageret somme tider, ikkje berre fylle på.
Men før vi åt fylte eg bløtkakebotnen og fraus den med fyllet i. Det er veldig lurt, for så kan eg ta den opp av frysaren og ha krem på, så held kaka seg god og kald til den skal etast.
Nils har sett ut krabbeteiner i dag. Tru det eller ei! Han ønsker seg nok ein lekkerbisken til jul.
Etter middag har eg site for det meste og strikka. No har eg berre ein lest igjen før jul, så får vi sjå kva eg gjer med alle garnrestane.
Fekk nettopp melding frå Wenche om at Rasmus hadde vakna av narkosen, operasjonen hadde vart i 4 timar.Men operasjonen var vellykka. Eg får panikk ved tanken. Eg har aldri vore operert og aldri hatt narkose, så eg har vore heldig, så langt.
I dag fyller Hans Petter på Eid 23 år. Eg gløymer aldri den dagen han vart fødd. Svein ringde og fortalde at det var to ting som hadde hendt; Hilde hadde fått ein stor gut, og mamma var innlagd på sjukehuset. Vi reiste bort same kvelden, men mamma vart liggande berre ei natt på sjukehuset, så fekk ho kome heim att.Med Hilde og gut nr.tre gikk det også fint.
No er Nils på gruppemøte i SV, lokalpolitikarane har ikkje teke juleferie enno.Og eg må strikke litt. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...