lørdag, november 09, 2013

Dagbok 2013: 9.november.

Klokka er 16.15. Sola har gått ned og det er + 3grader ute. Det tek så smått til å skymest.
Denne dagen vart mykje finare enn vi forventa, vi var ikkje budde å så fint vêr, så vi må berre takke og ta imot.
Nils var ned på Kulturhuset med kaka på føremiddagen, mens eg vaska håret og "shina" meg opp litt.
Etterpå var vi ein tur på Amfi, før vi stilte opp på basaren. Men der var det så fullt at vi gikk derifrå. Ein liten tur innom biblio, før vi gikk på "Fru Svendsen" og drakk kaffi. Vi feira farsdagen litt på førehand. Trefte mange frå pensjonistlaget der, det er ein fredelig plass for dei som har lyst å sitte og prate med kvarandre.
Mens vi likevel var på farten og vêret var så fint, tok vi ein tur ut i hamna og såg til båten. Det blei ein liten tur på stien også, eg fann meg ein benk der eg kunne sitte og sjå utover sjøen i solskinet. "Det er svart november, båra knuser mot strand ein forliste draum om eit sommargrønt land........" Sommaren er så avgjort forbi.
Då vi kom heim att i Starevegen, heldt ein av naboane på å sage greiner at den heilt spesielle bjørka si, så den ikkje skal vere til hinder for trafikken når snøen legg seg. No er Nils ute og hjelper til litt, så vi har ikkja laga middag enno. I dag blir det salta lange med poteter og gulrøter. Pluss flatbrød og Kvitseidsmør. Nam!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...