fredag, november 08, 2013

Dagbok 2013: 8.november

Klokka har passert 18.00, men eg føler at det er seine kvelden, sidan det alt har vore mørkt lenge. Temperaturen er + 5 grader C og det regnar.
Dette er det ufyseligaste haustdagen vi har hatt så langt, med tanke på vêret, sjølvsagt, elles har vi det bra. I fjor haust skein sola dag ut og dag inn, slik er det ikkje i år, sjølv om det har vore mange fine dagar.
I dag laga eg ei kvikklunsjkake på føremiddagen, skal levere den på misjonsbasaren i morgon. Det er omtrent alt eg har gjort i dag.
Vi var ein tur nedover, måtte bort på VØR for å få oss ein større papirdunk, sidan vi no må ha plastposen i papirdunken. Vi har rett på større dunk sidan vi betaler dobbel renovasjonsavgift. Må det når vi leiger ut kjellarleilegheita.
Gikk ein liten tur i gå-gata, men det var ikkje mange som gikk der, og så vart det ein liten tur på Amfi, sjølvsagt. Var innom apoteket og kjøpte to ulltrøyer, eller T-skjorter i ull, som det heiter på fint. Ønsker meg varme genserar også, har to, men dei er ikkje brukande andre stader enn heime. Dei er veldig velbrukte!
Til middag i dag blei det karbonadesmørbrød, ikkje kvar dag vi lagar skikkelig middag. Etterpå vart eg liggande på sofaen å lese, før eg tok tak i strikketøyet.
Eg er så elendig i ryggen om morgonen når eg står opp, at eg knapt er i stand til å røre meg. Men når eg kjem i siget går det heilt fint. Og takk for det.
Fredags-og laurdags-kveldane blir det mykje TV, og det blir det vel i kveld også. Vil ønske alle ei god helg !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...