onsdag, november 06, 2013

Dagbok 2013: 6.november

Klokka er 19.45, temperaturen ute +2 grader C, og det har vore ein fin dag. Men i dag fekk vi ikkje høve verken til hagearbeid eller tur, for det var det møte i pensjonistlaget, og det tek det meste av dagen.
Eg var ikkje heilt i form i dag, så det vart ikkje gjort noko særlig her heime før vi for nedover i 11.30-tida. Vi hentar songbøker m.m. på Bakk-Ola- marka og tek dei med til kulturhuset. Der dekkar vi borda og ordnar det vi skal til møtet.
Så var vi ein tur på Amfi, Nils må ned på sportsbutikken kvar dag, nesten, for å spørje etter ei jakke han har bestilt. Alt tek si tid.
Vi fekk tid til både å ete og kvile litt før vi gjorde oss klar til "fest". Det kom mykje folk på møtet, og vi hadde det kjekt. Vi har åresal og loddar ut blomstrane som vi pyntar borda med, og Nils vann ein plante i kveld. Sparebanken gav 4 flotte bøker til utlodding, så i dag var det litt ekstra. Det var dei som stod forutdelinga av premiar til dei som hadde delteke i "Den gylne spaserstokk" også.
No er eg trøtt i hovudet og ser fram til ein rolig kveld. Eg er i fin form no, om nokon skulle lure på det.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...