onsdag, november 13, 2013

Dagbok 2013: 13.november.

Klokka er 18.15. Temperaturen er + 4 grader og det regnar ute. Det har knapt nok vore lyst i dag.
I dag var eg litt flittig på føremiddagen. Eg fekk dei 13 år gamle stovegardinene ned frå loftet, strauk dei og hengde dei opp. Og eg synest dei er finare enn nokon gong! Dei lette sommar-gardinene med lilla blomster er fine om sommaren, men når det nærmar seg jul, likar eg gamlegardinene best. Særlig når ein skal pynte til jul. Etterpå støvsuga eg alle teppegolva, men vaskinga får vente til i morgon.
Så har eg også stoppa lester, det er vel ikkje mange som gjer det i vår tid, men eg har tid til slikt, og eg likar det. Når lestane er utslitne, brukar eg brota om att og strikkar ny fot, då sparer ein både garn og arbeid. Dette er ikkje noko ein MÅ gjere, men eg gjer det som eit slags prinsipp.Og så kan eg høyre lydbok mens eg jobbar med det. På grunn av ryggen torer eg ikkje å strikke så mykje akkurat no.
Eg er ikkje heilt sikker på kva Nils har jobba med, han har halde seg ute og i garasjen for det meste. Trur han har funne fram eit fiskegarn, men det blir ikkje fisking i dette vêret.
Vi skulle hatt nokre finevêrsdagar til før vinteren, for vi var ikkje heilt ferdige med hagearbeidet.Vi får håpe på eit par bonusdagar.
I morgon fyller Nils 77 år, eg synest det er heilt utrulig at han plutselig er blitt så gammal.Han virkar ikkje slik. Vi skal feire i lag med barn og barnebarn på laurdag.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...