tirsdag, november 12, 2013

Dagbok 2013: 12.november

Klokka er no 19.00. Temperaturen ute er + 5 grader C og snøen er borte. Håper han held seg vekke til det nærmar seg jul.
Sist natt vart eg liggande å verke i ryggen til tross for diverse tablettar. Slike netter har eg hatt mange av, men siste 3-4 åra har eg vore nesten heilt bra, så eg føler det som eit tilbakefall.
Hadde ikkje så store planar for dagen i dag, anna enn at vi måtte handle inn diverse mat, og det har vi gjort.Var ein snartur til Volda, resten fekk vi på Amfi. Litt husarbeid har det også blitt. Men det var så mykje meir eg gjerne skulle hatt gjort. Og aldri er vel arbeidslysta større enn når ein ikkje maktar det ein vil.
Til middag i dag hadde vi resten av lapskausen frå i går, så det var no lettvint.
Nils såg Amanda på lokalsendinga på TV, eg sat sjølvsagt med ryggen til. Det var i saka med nedlegging av skular i Volda kommune. Ja, det ligg ikkje godt til rette for å bu på bygdene. Då flyttar alle barnefamiliane mot sentrum, og det er vel ikkje ei slik utvikling vi ønsker?
Bildet over knipsa eg før middag, no er det belgmørkt ute.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...