tirsdag, september 17, 2013

Dagbok 2013: 17.september

Klokka er 19.00, temperaturen ute er + 15 grader C, det er lettskya og nydelig vêr. Sola skin. Slik kan det skifte frå dag til dag her på våre kantar.
Som det går fram av bilda, har vi vore ein tur på Rjåneset. Vi hadde lyst på ein liten biltur og gjorde oss eit ærend ut for å fylle bensin på båten. Mens Nils gjorde det, tok eg ein liten tur på turstien.Det var greitt nok, for eg var ikje så sprek i dag.
Før middag var eg husmor. Bytte på sengane, vaska klede og hengde ut, vaska golv etc. Middag slapp eg å lage, for vi hadde restar frå i går.
Etter at vi hadde slappa av og drukke kaffi styrte eg litt til før vi for på tur. Temperaturmålaren i bilen viste+17 grader, då vi la oss i går kveld var det + 3. Snøen som låg i fjella i går er nesten heilt vekke, men lenger inne i dalen er det enno kvite toppar. No har vi vore nede i hagen og ete dei aller siste plommene.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...