lørdag, august 31, 2013

Dagbok 2013: 31.august.

Klokka ersnart 20.00. Temperaturen ute er + 10 grader C. Vêret i dag har vore veldig vekslande, best det har hølja ned, så skein sola. Eg gjorde litt husarbeid først på dagen. Nils hadde lova å levere utstyret til SV-standen før klokka 11, så han for nedover åleine. Klokka 12.30 kom han opp att, og då tykte eg det var for seint å finne på noko, reise på tur etc.
Men så var det altså Vartdalstrand-dagane med diverse utstillingar. Nils hadde lyst å sjå utstilling av saker og ting som har med fiske og fangst å gjere, så vi reiste til Vartdal skule.


 


 
Der var mykje folk og stor aktivitet. Vi var inne og såg fiskeriutstillinga, og så var det ei stor samling av yngre veteranbilar som var lina opp ute. Eg tok bilde av alle. Det var flest av merket Mercedes, og mange av bilane er det Myklebust, han som driv Opelbutikken ved flyplassen, som eig.
 
På heimvegen var vi nedom Rjåneshamna og fylte bensin på båten. Det var ein som vart glad fr at vi kom, ein av naboane her i Starevegen hadde nemlig gløymt å ta med nøkkelbrikka til hamna, men NIls hadde med si. Mens vi stod der, kom enda ein nabo frå Starevegen, og då måtte eg ta bilde av dei.
Elles var vi innom Kiwi og kjøpte med oss pizza heim til middag.
I dag er det 114 år sidan pappa vart fødd, og 134 år sidan mormora mi såg dagens lys. Tenker alltid litt ekstra på dei to siste dagen i august.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...