søndag, august 25, 2013

Dagbok 2013: 25.august

 
Klokka er 23.00, temperaturen ute er +14 grader C, og det har vore fint, lettskya vêr i dag også.
I dag har vi vore på tur. Sølvi og Kjartan inviterte oss til hytta på Ørskogfjellet. Hytta har Kjartan tatt over etter mor si, som også var der denne helga. Sølvi og Kjartan har bygt om og på hytta, og den er så velhalden som den kan bli. Dei brukar den mykje; sidan dei bur i Brattvåg er det lettvint for dei å komme dit.Vi har vore der eit par gonger før, men mykje hadde skjedd sidan sist. I dag drakk vi kaffi i den nye utestova og sola oss på den store terrassen som var komen sidan sist. Marit og eg gjekk ein liten tur for å strekke litt på beina. Som i "4-stjerners middag" var der også underhaldning. Kjartan stilte med gevær og blink, og alle fekk prøve seg Sidan eg er så beskjeden skal eg ikkje røpe kven som var den einaste som skaut blink på første forsøk.
Med oss heim fekk vi ein stor porsjon med kreder som Kjartan hadde fiska, og Marit, som også ville heim til Starevegen.Ikkje før var vi heimkomne, så var steikepanna klar. Kredene gikk ned på høgkant, og skjørtet som før kjendest behagelig å ha på, vart brått så trangt.
Vi takkar vertskapet for ein koselig dag og for ei fin oppleving.
 

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...