lørdag, august 24, 2013

Dagbok 2013: 24.august

Klokka er snart 20.00, temperaturen er + 21 grader C og det er lettskya og fint. Slik har det vore heile dagen, ganske varmt innimellom også, i alle fall etter det vi er vant til her.
Nils og eg stod opp til normal tid i dag, men ungane sov godt og lenge. Margrete kom i halv eitt tida for å hente dei. Etter at dei hadde fare oppdaga vi at ei hettejakke låg att, men sidan dei stoppa på Amfi fekk vi levert attegløyma. Velsigna mobilar!Det var ikkje så mykje vi skulle ha i dag, sidan vi skal på hyttetur på Ørskogfjellet i morgon. Det gler vi oss til. Og så får vi Marit med oss heim att.
Vi la oss på altanen for å sole oss då vi kom heim, og eg begynte på Jørgen Brekke si bok. Eg forstod ikkje bæra! Det var kanskje fordi det surra i fleire plenklipparar, eller fordi eg var trøtt. For etter at eg hadde hatt ein høneblund og ete middagsrestar frå i går,og alle klipparane hadde stilna, hadde eg ingen ptoblem med boka då eg la meg ut att.
Alle har vel ein eller annan gong lege som Peer Gynt og sett på skyene og funne ut at skyene kan likne både på det eine eller det andre. I dag fann eg ut at eg skulle ta bilde av dei.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...