onsdag, august 21, 2013

Dagbok 2013: 21.august

Klokka er ca 20.00. Nils har funne ein fotballkamp og eg høyrer lydbok, mens eg løyser Su Doku. Ute er det overskya og litt regn av og til. Temperaturen er + 13 grader. No er det snart ei veke sidan vi har sett sola.
I dag tok eg "fredagsvasken" før middag, så åt vi litt lunsj, før det vart ein tur på butikken. I dag var det tilbod på pizza på Coop Extra. Vi fekk "Norwegian Style" til 10 kr stk. Vi kjøpte den med peperoni og den var slett ikkje så verst-med litt ekstra ost. Vi får kanskje hamstre inn eit lager? Elle såg eg at dei heldt på å fylle den nye Kitch´n -butikken med varer. Etter som eg forstår er det helst litt dyre ting i retrodesign. Veit ikkje kva tid dei skal opne.
Eg er ikkje lens for lesestoff, men for sikkerheits skuld stakk eg innom biblio.Der fann eg ingen ting. Men då eg snakka med dama i skranken, fann ho fram to bøker som var så nye at dei ikkje var registrerte. Dei fekk eg låne, men lova å komme att med dei i morgon.
Eg rippa dei då eg kom heim, mens eg strikka på lesten eg har begynt på. Det er eit "strikkelitt"-prosjekt. Den eine boka var på 3 CD-plater , den andre på 8. Og sjangeren er sjølvsagt krim; ser ikkje ut til at dei les inn stort anna enn krim og "bestsellere"- og då er det tross alt betre med krim.
Elles trur eg at eg må investere i nye briller, dei er har er slitne på midten, så eg går rundt i tåke uansett. Dei er ikkje så gamle. Plar få innkalling når det er på tide med ny syns-test.
Trur ikkje eg kjem til å gå tur i kveld. Var ikkje heilt god i hofta då eg vakna i dag, eg reagerer på  vått vêr.No håper vi på sol og finevêr i morgon.Det kan ikkje vere slutt på sommaren enno.


3 kommentarer:

solveig sa...

Du er flink å få tak i nye bøker! Kan tenke meg å lese begge!

solveig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Besta sa...

Eg er som regel den første som får låne dei nye bøkene. Eg har dei liggande på maskina no.

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...